Донька мера Гостомеля купила електромобіль за 100 тисяч євро

Дочка мера Гостомеля і депутат місцевої ради Надія Скуратівська придбала автомобіль за 100 тисяч євро. Це найновіший електромобіль преміум класу Mercedes-Benz EQC, який ще навіть не продається в Україні. Для доньки мера Юрія Прилипка автівку замовляли з Німеччини.

Про це повідомляє Сайт міста Ірпеня.

Фото автомобіля, який припаркований біля селищної ради виклали у мережі Facebook. В коментарях під фото Надія Скуратівська підтвердила, що це її авто. Написала, що автомобіль дуже класний, а всім, хто заздрить, порадила наполегливо працювати.

В Автомобільному домі журналістам повідомили, що в Україні такі автомобілі продаються тільки з бензиновими двигунами. “Електромобілів нема. Можливо будуть продаватися з наступного року і то не факт. Авто на цьому фото – це преміальний клас. Такі машини гідні шейхів і королів. В Європі це авто коштує від 100 тисяч євро”, – повідомив нам менеджер Автомобільного дому.

В коментарях під фото люди почали звертати увагу, що Надія Скуратівська є депутатом, офіційно ніде не працює і не має бізнесу, щоб купувати автомобілі за 100 тисяч Євро. На це Надія Скуратівська зазначила, що працює менеджером відділу кадрів в компанції “Мелвін – Прайм”.

“Редакція сайту 04597 через свої джерела встановила, що фігурантка дійсно «працює» в компанії “Мелвін – Прайм”. Але заробітна плата Надії Скуратівської там є мінімальною і складає 3700 гривень. Донька Юрія Прилипка просто оформлена у “Мелвін – Прайм”, щоб не світитися у статусі «безробітної. Насправді ж її діяльність та інтереси зовсім не у кадровій політиці”, – йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося раніше, фактично Надія Скуратівська є центральним гравцем в земельних махінація сім’ї мера Гостомеля.

Як повідомлялося, цієї весни, в розпал коронавірусної інфекції, сім’я мера Гостомеля купила автомобілів на суму 5, 5 мільйонів гривень. Зокрема і сам Юрій Прилипко придбав преміальний Mercedes-Bens Viano за 70 тисяч євро. 

Є ще один аспект, на який звертають увагу. Відповідно до Закону про запобігання корупції Надія Скуратівська мала внести до декларації повідомлення про суттєві зміни майнового стану. Відповідно до реєстру ТЗ, машина на неї зареєстрована 12 червня 2020 року. Суб’єкт має 10 днів на подачу повідомлення з моменту, як він став власником майна що перевищує певний поріг. Ця машина на порядок перевищує поріг, але в декларації Скуратівської змін немає.

“Вони всі кормляться у мене з руки”, – так у кулуарних розмовах своєму оточенню Юрій Прилипко пояснює, чому не боїться правоохоронних органів, чому демонструє своє нехтування законом і хизується статками та дорогими авто”, – розповідають журналісти Сайту міста Ірпеня.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.