До закінчення прийому проектів на Громадський бюджет залишилось менше двох тижнів

Другий рік поспіль в Ірпені впроваджують програму “Громадський бюджет”. Кожен охочий покращити своє місто може подати проект для реалізації за кошти з міської скарбниці. Цього разу суму бюджету збільшили з 1 до 1,5 мільйони.

Фото Володимира Шилова

“Уже офіційно подано 10 проектів і 29 проектів, які робоча група оформляє і дає свої пропозиції”, – розповів керуючий справами виконкому ІМР Дмитро Негреша.

Як відомо, минулого року громада Ірпеня запропонувала 92 проекти. У результаті голосування 1 млн. грн. розділили між собою 13 ініціатив. Серед них – турнір пам’яті Героїв АТО, інформаційний центр на базі шкільної бібліотеки, облаштування фізкабінету для дітей з обмеженими можливостями та інші. Їх мають реалізувати до кінця 2017-го року.

За словами Негреши, кошти на реалізацію проектів вже виділені. Наразі розпорядники коштів закупляють необхідні матеріали, спілкуються з авторами проектів.

Правила прийому проектів незмінні: ініціатива має служити громаді та бути реалізованою на території комунальної власності. Одна людина має право запропонувати до 5 ініціатив. Це можуть бути малі проекти (до 50 тис. грн) та великі (до 150 тис. грн). Прийматимуть заявки ще 2 тижні.

Детальніше – в сюжеті:

Bookmark the permalink.

Comments are closed.