До Ірпеня приїдуть понад 20 відомих художників зі всієї України

З 12 до 24 серпня в Ірпені організовують великий художній пленер “Намальований Ірпінь”.

“Уже запрошено понад 20 майстрів пензля і олівця з усієї України. Ще майже два десятки художників представлятимуть Приірпіння. Протягом цього часу митці малюватимуть побачені пейзажі та образи навіяні атмосферою нашого міста. А побачити їх гості та містяни зможуть 24 серпня, у День незалежності України, на фіналі заходу – IRPIN ART FEST”, – написав ірпінський міський голова Володимир Карплюк на своїй сторінці у соцмережі.

За словами мера, фестиваль відбудеться одразу після урочистого відкриття пам’ятника Тарасу Шевченку на центральній площі міста. До речі, і сам Кобзар постане перед нами саме в образі юного художника з пензлем та палітрою.

“Запрошую усіх художників, учнів художніх та мистецьких шкіл, студентів приєднатися до Ірпінського мистецького фестивалю. Висловлюю вдячність заслуженому художникові України, мешканцю Ірпеня Костянтину Могилевському за ініціативність та велику допомогу у втіленні в життя цієї мистецької акції”, – підсумував Карплюк. 

Як ми повідомляли, в кінці липня у місті пройде поетично-бардівський фестиваль-конкурс “Ірпінський Парнас”. “Тут буде все: і намети, і куліш, і творчі вечори під гітару довкола багаття. Учасники житимуть на території легендарного Будинку творчості письменників – за бажанням у палатках чи в будиночках, де колись творили всесвітньовідомі письменники і поети”, – розповів Володимир Карплюк.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.