До Ірпеня завітала делегація з Китаю

Днями Ірпінь відвідали представники провінції Цзянсі (Китай). Про це повідомила радник ірпінського міського голови Оксана Сулима на своїй сторінці у соцмережі.

“Сьогодні мала за честь зустрічати делегацію з далекого Китаю. До Ірпеня приїхали представники провінції Цзянсі, що розташована на південному сході Китаю. Столиця і найбільше місто провінції — місто Наньчан. За кількістю населення провінція посідає 13-е місце і нараховує більше 42,84 млн.жителів”, – розповіла Оксана Сулима.

Іноземні гості представляли одну з найбільших будівельних компаній, що займається будівництвом швидкісних автобанів, тому цікавилися станом будівництва доріг в Ірпені та можливостей інвестування.

Після робочої зустрічі гості оглянули декілька відремонтованих вулиць Ірпеня, прогулялися набережною та запропонували подальші двосторонні зустрічі з метою обговорення співпраці у сфері освіти, медицини та будівництва доріг.

Нагадаємо, нещодавно до Ірпеня завітала Надзвичайний і Повноважний посол Фінляндії в Ураїні Пані Пяйві Маріт Лаіне для проведення Річних Зборів Фінської бізнесмен групи FBG в Україні з керівниками фінських компаній, представництва яких діють в Україні.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook,  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.