Дмитро Христюк лобіював прискорення виконання оновленого Генплану Ірпеня

Unknown-6

Перший заступник Ірпінського міського голови Дмитро Христюк, який начебто виступає проти Генерального плану міста, насправді був одним основних його лобістів. У квітні 2018 року лобіював перед ДП «Український державний науково-дослідний інститут проектування міст «ДНІПРОМІСТО» імені Ю.М. Білоконя прискорення виготовлення генплану.

Про це йдеться у листі до державного підприємства, де Христюк стверджує про надання всіх необхідних даних підприємству і просить не затримувати виконання проекту «Оновлення Генерального плану Ірпеня».

«Просимо не затримувати виконання проекту «Оновлення Генерального плану м. Ірпінь Київської області» з дотриманням умов і строків, визначених у договорі», – йдеться у листі.

Unknown
Unknown-3
Unknown-1
Unknown-2
Unknown-4

Крім цього, до редакції «Правди Ірпеня» надійшов лист, де Дмитро Христюк у квітні 2018 року надавав відповідь щодо пропозицій по оновленню Генплану. «Про результати врахування пропозицій Ви зможете ознайомитися особисто в ході громадських обговорень оновлення Генерального плану Ірпеня»», – додав Христюк.

Unknown-5

За інформацією «Правди Ірпеня», за лобіювання прийняття генплану перший заступник міського голови Дмитро Христюк отримав від забудовників, зацікавлених у його прийнятті, дві квартири у житлових комплексах Ірпеня, які він оформив на сестру і водія. Уже найближчим часом «Правда Ірпеня» опублікує підтверджуючі документи.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.