Дмитро Христюк запрошує на заняття з бойового самбо

Перший заступник міського голови тренуватиме майбутніх чемпіонів з бойового самбо. Заняття для малозабезпечених дітей та пільгових категорій проходитимуть абсолютно безкоштовно. Про це Дмитро Христюк повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Спорт – це життя! Саме завдяки спорту, кожен може здобути ті якості, які допомагають досягнути успіху у власному житті! Бути впевненим у собі, бути сильним, бути мужнім, бути здоровим та завжди досягати поставленої мети! Для мене це не просто слова, для мене – це те, що я відчув у власному житті! Завдяки Dmytro_Khrystyuk_-_MSMK_z_boyovogo_samboспорту, я відчув радість всесвітніх перемог та здобув справжніх друзів! Завдяки тим якостям, які отримав від занять спортом, в мене з’явилася можливість досягати мети у роботі та реалізації багатьох важливих проектів!», – написав Христюк.

Нагадаємо, що Дмитро Христюк – дворазовий Чемпіон світу з бойового самбо серед професіоналів, майстер спорту міжнародного класу з бойового самбо, заслужений тренер. Заняття для дітей шкільного віку (з 1 по 11 клас) почнуться уже з наступного тижня. Проходити вони будуть кожного вівторка, четверга і суботи на міському стадіоні «Чемпіон» о 18.00.

«Буду самовіддано та результативно працювати на розвиток Ірпеня та щиро допомагати нашим дітям ставати справжніми чоловіками, які завжди допоможуть і захистять!», – пообіцяв Дмитро Христюк.

 

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.