Дмитро Христюк очолив Київську обласну організацію партії «Нові обличчя»!

На конференції політичної партії «Нові обличчя», що відбулася 25 серпня 2015 року у місті Біла Церква, головою Київської обласної організації політичної партії «Нові обличчя» було обрано заступника голови Київської обласної державної адміністрації Дмитра Христюка. Участь у конференції взяли понад 100 делегатів з усіх районів Київської області.

Політична партія «Нові обличчя» прийняла попереднє рішення про участь у виборах до Київської обласної ради та більшості місцевих рад Київщини. Виступаючи перед учасниками конференції, Дмитро Христюк поділився своїм баченням першочергових партійних завдань і заявив, що не має сумнівів у перемозі партії на осінніх виборах до Київської обласної ради та місцевих рад.

«Партія «Нові обличчя» здобуде переконливу перемогу на виборах до місцевих рад Київщини. Ми візьмемо на себе відповідальність за управління містами, районами і областю вцілому. Жителям Київської області потрібна нова політична сила, команда якої вже має досвід швидких та ефективних змін».

Говорячи про стратегію розвитку Київської області, Дмитро Христюк наголосив на необхідності розробляти стратегії розвитку окремих населених пунктів, так як зробили це у місті Ірпінь, і додав що приклад Ірпеня дає підстави говорити про те, що команда партії «Нові обличчя» реально змінює якість та комфорт життя простих людей.

Лідер політичної партії «Нові обличчя», міський голова Ірпеня Володимир Карплюк наголосив, що одним із критеріїв відбору людей до «Нових облич» є уміння ставити суспільні інтереси над особистими та висловив переконання, що новий очільник Київської обласної організації партії «Нові обличчя» Дмитро Христюк є саме такою людиною.

Дмитро Христюк має імідж найбільш відкритого чиновника Київської обласної державної адміністрації, який жодного разу не став фігурантом корупційних скандалів. Дмитро Христюк є координатором програми підтримки воїнів АТО та їхніх родин на Київщині. Новий очільник обласної організації партії «Нові обличчя» активно виступає за викорінення корупції з усіх органів державної влади та пропагує здоровий спосіб життя.

IMG_0027_новый размер

IMG_0004_новый размер IMG_0046_новый размер IMG_0050_новый размер

Bookmark the permalink.

Comments are closed.