Дмитро Христюк: «Нові обличчя» – команда справжніх патріотів!

Шановна громадо Київщини!

Від імені обласного осередку партії «Нові обличчя»: кандидатів у депутати до обласної, районних, міських, сільських рад і від себе особисто, щиро дякую за довіру, яку ви висловили нашій команді під час проведення місцевих виборів 25 жовтня!

З впевненістю можу сказати, що представники «Нових облич» розуміють і повністю готові до того високого рівня відповідальності й разом з тим взятих на себе зобов’язань, що передбачає собою робота в органах місцевого самоврядування.

За жодних умов не відступимося від своєї чіткої позиції самовіддано служити інтересам громади, наполегливо працювати на розвиток рідного краю. Робили і надалі робитимемо усе від себе залежне, аби на Київщині панували закони і громадянське право, поняття честі і совісті, аби представники влади несли високу відповідальність перед людьми за власні слова і дії.

На відміну від багатьох, наша команда не створювалася спеціально під вибори-2015, за для підтримки якихось інших політичних партій. «Нові обличчя» це – абсолютно нова, ніким незаангажована політична сила нової європейської формації, що складається з представників різних сфер: освіти, медицини, науки, сільського та житлово-комунального господарства, малого та середнього бізнесу, ефективних управлінців різних гілок влади, громадських активістів.

«Нові обличчя» – команда справжніх патріотів, які не бояться працювати по совісті, чесно, самовіддано. Тож, впевнений, вже найближчим часом ми зуміємо довести, що вибір громади Київщини на користь «Нових облич» був вірним!

Окрім цього, запрошуємо до діалогу та співпраці представників громад, членів різних громадських організацій. Разом зуміємо зробити більше реальних та корисних справ заради розвитку нашого рідного краю та усієї України!

З повагою, Дмитро Христюк.

Лідер Київської обласної партії «Нові обличчя».

Bookmark the permalink.

Comments are closed.