Для сімей з дітьми доступні чотири нові послуги на порталі Дія

на порталі Дія окремі категорії сімей з дітьми можуть подати заяву про отримання фінансової допомоги від держави. Цю інформацію поширила преслужба Мінцифри

«Відтепер на порталі доступні ще чотири послуги для сімей з дітьми, які дадуть змогу отримати допомогу від держави в кілька кліків», — зазначив Віцепрем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій — Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

На порталі доступні такі послуги:

Для отримання допомоги не потрібно збирати документи, адже відомості про народження надходять з реєстру.

Якщо ви авторизовані на порталі Дія, заходьте у меню: Послуги, — і шукайте Заяву про призначення допомоги. Заповніть Заяву і Декларацію, засвідчіть електронним підписом чи Дія-підписом. Після цього заява надійде до органу соцзахисту населення. Повідомлення про результат розгляду отримаєте в особистий кабінет на порталі Дія або на вашу електронну пошту. 

Нагадаємо. Послуги створено Міністерством цифрової трансформації України та Міністерством соціальної політики України у співпраці з проєктом «Цифрові, інклюзивні, доступні: підтримка цифровізації державних послуг в Україні» (Проєкт підтримки Дія), що впроваджується Програмою розвитку ООН в Україні за фінансової підтримки Швеції.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.