Для активних і недуже: обираємо святковий подарунок для хлопців

Придбати цікавий й одночасно корисний сюрприз для близької людини — завдання із зірочкою. Вгадати з презентом для представників чоловічої статі — рівень майстра. Тож, якщо ви хочете з легкістю обрати подарунок для хлопців, беріть на замітку список нижче, який ми підготували для вас.

1. Електрична бритва

Для багатьох чоловіків бриття лезом — справжня проблема. Можливість відвідати барбершоп є не завжди, тому електрична бритва зі змінними насадками вдома стане в пригоді кожному. Оберіть модель з насадкою для бороди, носа і тримером — з таким мінімальним комплектом він завжди буде виглядати бездоганно!

2. Розумна колонка

Незамінна річ для меломана у 21 столітті. Вона допоможе сформувати плейлист і насолоджуватися звучанням улюблених композицій. Якщо ж ви любите новини, рецепти, погоду — вона й це вам озвучить! У її компетенції навіть здатність керувати розумним будинком.

3. Електросамокат

Сьогодні це досить популярний і модний транспорт. Можна їздити на навчання, роботу, прогулянки містом й уникати заторів на дорозі. Хлопцю сподобається й він обов’язково зробить катання на свіжому повітрі обов’язковим щоденним ритуалом. Головне — вчасно зарядити свій транспорт.

4. Набір для барбекю

Весна та літо — чудова пора для того, щоб зібратися з друзями просто неба, обговорити останні події та поділитися новинами. Буде краще, якщо всі розмови відбуватимуться зі шматочками гарячого м’яса та овочів. Для цього буде доречним мати набір для барбекю чи пересувний складний мангал.

5. Авіасимулятор Boeing-737

Полетіти в гори чи до моря, улюблене місто чи омріяне місце — пілот самостійно обирає напрямок польоту. Авіасимулятор гарантує йому безпеку, максимальну реалістичність та неймовірні враження від пережитого.

6. Спортивний масаж

Чудовий подарунок спортсмену, який регулярно отримує фізичні навантаження чи тренується в спортзалі. Масажист під час сеансу пропрацює шийно-комірцеву зону, грудний відділ, поперек, ноги, допоможе позбутися навантаження та напруги у м’язах. Кожен чоловік обов’язково оцінить такий сюрприз.

7. Уроки екстремального водіння

Молодий чоловік уже водій, але все ж не завжди впевнено почувається за кермом? Уроки екстремального водіння в автошколі навчать кермувати авто під час складних погодних умов чи небезпечної ситуації на дорозі. Також учень відпрацює маневри контраварійного водіння та навчиться оперативно реагувати в екстрених ситуаціях.

Якщо вам сподобалася ідея з емоціями в якості подарунку, запрошуємо вас відвідати інтернет-магазин вражень bodo. З-поміж 1500 варіантів сюрпризу ви точно знайдете достойний близької людини.

Ми ж бажаємо вам легких пошуків та приємних святкувань! Не бійтеся ризикувати й обирати оригінальні дарунки винуватцям свята!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.