Депутата Богдана Карпенка заблокували і не пустили на сесію Ірпінської міськради

18 травня 2017 року депутат від партії “Нові Обличчя” Богдан Карпенко не зміг потрапити на сесію Ірпінської міської ради. Проте по дорозі до міськради авто Богдана Карпенка заблокували у Бучі своїми автівками місцеві забудовники та власник інтернет-провайдера.

Автомобіль Богдана Карпенка заблокували Олексій Зіневич – власник інтернет-провайдера “Бест”, місцеві забудовники Віталій Ліневич та Віталій Нелюбін. Сам Нелюбін є депутатом Ірпінської міськради і своїм колегам повідомив, що не зможе взяти участь у сесії, бо виїжджає закордон.

На сесії Ірпінської міськради, де у Карплюка є більшість необхідних депутатів для голосувань, пройшли усі питання порядку денного попри відсутність голосу Карпенка, заблокованого Зіневичем, Ліневичем та Нелюбіним.

Бучанські активісти передали журналістам фотографії блокування Богдана Карпенка. На фото видно, що Віталій Ліневич заблокував автівку Богдана Карпенка на своєму автомобілі Mercedes Benz, після чого залазив на пороги білого Lexus Богдана Карпенка, вимагаючи від Карпенка відкрити вікно, щоб переконати депутата не їхати на сесію в Ірпінь.

 

Фракція партії “Нові Обличчя” готує звернення до поліції та прокуратури щодо тиску на депутата Богдана Карпенка та перешкоджання його депутатській діяльності.

За повідомленнями ЗМІ, Олексій Зіневич системно фінансує ірпінських псевдоактивістів Євгена Мельничука та Лаврентія Кухайлешвілі, а його компанія “Бест” завдала мільйонних збитків бюджету Ірпеня руйнування стін та дахів будівель для прокладання інтернет-мереж. Щодо цих фактів правниками також подані заяви про вчинення злочину.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.