Депутат і забудовник Нелюбін відмовляється сплачувати пайову участь в бюджет Ірпеня

Прокуратура Ірпеня вивчатиме діяльність відомого в місті забудовника та депутата міської ради Віталія Нелюбіна. Із заявою щодо вчинення ним кримінального правопорушення до начальника Києво-святошинської місцевої прокуратури Київської області Юрія Манелюка звернулася Ірпінська міська рада. Про це “Правді Ірпеня” повідомило джерело в прокуратурі Ірпеня.

Журналісти “Правди Ірпеня” отримали коментар Ірпінської міської ради: “Уже 5 років Віталій Нелюбін ухиляється від сплати пайової участі у місто. У 2012-му він почав зводити ЖК “Мінеральний”, але досі навіть не підписав договір про пайову участь. Після неодноразових нагадувань і роз’яснень на початку 2016 року була зареєстрована заява Нелюбіна про намір укласти договір, але в результаті, після того як проект договору був готовий, забудовник його таки не підписав”.

Крім того, як стало відомо, 10 червня 2016-го Віталій Нелюбін отримав Декларацію про готовність до експлуатації об’єкту, що на вулиці Мінеральній 39,41, зареєстровану Інспекцією ДАБК Ірпінської міської ради. Ця декларація містить недостовірні дані про виконання договору пайової участі у повному обсязі.

Варто нагадати, що підприємець, який має намір забудови земельної ділянки у населеному пункті, зобов’язаний взяти участь у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури населеного пункту.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.