Де жити в Ірпені: топ-10 готелів міста та Приірпіння

Протягом останніх трьох років Ірпінь кардинально змінився. Місто розквітло, помолоділо. Для зручності і комфорту мешканців створено чимало нових інфраструктурних об’єктів. До міста приїжджає все більше і більше гостей для того, щоб відпочити. Саме тому коресподенти “Правди Ірпеня” підготували добірку готелів з унікальним дизайном та неперевершеною атмосферою. Завітавши до одного з них Ви отримаєте незабутні враження та емоції і неодмінно захочете приїхати ще раз. 

Guest house Stockholm Studios

м. Ірпінь, вулиця Чехова 18 А

Контакти: 097 012 9547

Гостьовий будинок Stockholm Studios з видом на сад розташований поруч із сосновим лісом у місті Ірпінь, за 22 км від центру Києва. До послуг гостей приладдя для приготування барбекю та безкоштовна приватна парковка. Номери оснащені кондиціонером, телевізором з плоским екраном і чайником, укомплектовані феном і безкоштовними туалетно-косметичними засобами. На всій території гостьового будинку Stockholm Studios надається безкоштовний Wi-Fi. На першому поверсі облаштовано спільну кухню зі швейцарською кавоваркою. Безкоштовні чай та каву гостям надають цілодобово. У гостьовому будинку можна орендувати велосипеди. Відстань від гостьового будинку Stockholm Studios до аеропорту Київ-Жуляни становить 19 км. Ціна двохмісного номера – від тисячі гривень. 

Шкіпер: СПА, ресторан, бутік-готель

с. Ворзель, вулиця Горького 24

Офіційний сайт: https://www.hotel-spa.kiev.ua/

Контакти: (067) 403-54-61

Цей оточений сосновим лісом готель знаходиться у Ворзелі і має спа-центр, а також критий і відкритий басейни. У номерах готелю “СПА” можна скористатися безкоштовним Wi-Fi. Номери розроблені в стилі мінімалізму з індивідуально продуманими меблями і декором для створення теплої комфортної атмосфери. Гостям пропонуються двомісні номери п’яти категорій, включаючи двокімнатні номери класу люкс з джакузі, а також VIP вілла, інтер’єр якої відповідає найсучаснішому стилю. Приблизна вартість двохмісного номеру з сніданком вартує близько двох тисяч гривень.

Готель “Укртелеком”

м. Ірпінь, вулиця Северинівська, 120а

Контакти: +38 (067) 447-16-55, +38 (04597) 92-6-33

Готель “Укртелеком” з приладдям для приготування барбекю та садом розташований в місті Ірпінь. Усі номери налічують кухню та власну ванну кімнату. До послуг гостей – спільний лаунж. В усіх номерах готелю “Укртелеком” є зона відпочинку та телевізор з плоским екраном. У місті Ірпінь та в його околицях можна зайнятися різними видами активного відпочинку, зокрема пішим туризмом. Працівники стійки реєстрації володіють російською та українською мовами і завжди готові допомогти гостям. Готель “Укртелеком” розміщений за 21 км від Києва. Відстань до міжнародного аеропорту імені Ігоря Сікорського становить 19 км. Ціна двохмісного номеру – від 500 грн.

Гранд Адмірал Резорт енд СПА

Ірпінь, вулиця Варшавская 116

Офіційний сайт: https://admiralclub.com.ua/

Контакти: + 38 (067) 219 41 50 

Цей курортний комплекс розташований у тихій частині міста Ірпінь, лише за 30 хвилин їзди від центру Києва, на лісовій території площею кілька гектарів. До послуг гостей спа-салон і оздоровчий центр з 3 плавальними басейнами, саунами і фітнес-центром, тенісні корти, а також різноманітна розважальна програма для дітей і дорослих. Просторі номери готелю Grand Admiral Club облаштовані міні-баром та безкоштовним Wi-Fi. Гості також можуть проживати у традиційних дерев’яних котеджах. Елегантні ванні кімнати готелю укомплектовані феном та халатами. Щоранку в готелі Grand Admiral подають різноманітний сніданок по системі “шведський стіл”. У великому ресторані готелю з кількома окремими залами гості можуть замовити страви української та європейської кухні. Від готелю Admiral Club до центру міста Ірпінь лише 10 хвилин ходьби, а до головного залізничного вокзалу – 5 хвилин їзди. На території готелю облаштовано безкоштовну автостоянку. Ціна за двохмісний номер – від трьох тисяч гривень.

Вікторія Парк Готель 

м. Буча, вулиця Сілезька, 2а

Офіційний сайт: http://vph.com.ua/

Контакти: 04597 40090

У нас є все необхідне для Вашого комфортного проживання: безкоштовний Wi-Fi і сніданки, великий вибір страв середземноморської кухні, можливість замовлення їжі в номер, відкритий басейн, дитяча ігрова кімната, кабельне телебачення, спа-процедури, прокат велосипедів. У номері будь-якої категорії є ванна кімната. У ній Ви знайдете фен, свіжі рушники, засоби особистої гігієни. Ціна номерів коливається від 750 грн.

Apartments Among Pines

м. Буча, вулиця Пушкінська 2-K

Апартаменти “Серед сосен” із кондиціонером і балконом розташовані в місті Буча. До послуг гостей безкоштовний Wi-Fi. В апартаментах є 1 спальня, кухня, телевізор із плоским екраном, зона відпочинку та ванна кімната з ванною. Гості можуть прогулятися околицями. Апартаменти розташовані за 23 км від Києва. Відстань до Київського міжнародного аеропорту імені Ігоря Сікорського становить 21 км.  Розташування цього помешкання – одне з найкращих у Бучі! Воно подобається гостям більше, ніж розташування інших помешкань у цьому районі. Ціна за номер – від тисячі гривень. 

Шато Парадіз 

м. Ірпінь, вулиця Миру 16

Офіційний сайт: https://shato-paradiz.kiev.ua

Контакти:+38 (04597) 6-13-75

 Готель “Шато Парадіз” розміщений у центрі Ірпеня. До послуг гостей готельний ресторан та безкоштовний Wi-Fi на всій території закладу. Класично оформлені номери забезпечені кондиціонером, телевізором з плоским екраном та супутниковими каналами, а також окремою ванною кімнатою з душем. Серед інших зручностей готелю варто зазначити бар, камеру зберігання багажу, бенкетний і конференц-зал. Гостям пропонується трансфер з/до аеропорту. Відстань від готелю до залізничного вокзалу Ірпеня становить 2,5 км, а до аеропорту “Бориспіль” – 61 км. Ціна за номер – від 700 грн.

Bucha forest apartments

 м. Буча, вулиця Пушкінська 2к

Бучанські апартаменти розташовані в Бучі. Ці апартаменти пропонують номери з безкоштовним Wi-Fi. Апартаменти складаються з 1 спальні та кухні з холодильником та плитою. Київ – за 23 км від квартири. Найближчий аеропорт – Київський міжнародний аеропорт ім. Ігоря Сікорського, 21 км від готелю.

Акорн

м. Ірпінь, вулиця Університетська 33

Офіційний сайт:http://hotel-acorn.com/

Контакти: +38(067)417-03-16

Домашній готель Акорн розташований в місті Ірпінь під Києвом біля Податкової Академії. До послуг гостей 20 номерів від категорії економ до категорії люкс. Всі номери обладнані зручними меблями, холодильником, телевізором і окремою ванною кімнатою з необхідним набором банного приладдя. Є безкоштовний доступ WiFi. Проживають готелю Акорн можуть відвідати кафетерій, в якому запропонують страви традиційної української кухні. Відстань до міста Києва 25 км, аеропорту Бориспіль 54 км. Ціна за номер – від 330 до 550 грн.

Conference Hall Irpin

м. Ірпінь, вулиця Северинівська 118 А

Офіційний сайт: https://conferencehall.com.ua/

Контакти: +380 44 498-61-67 

Це помешкання знаходиться в 12 хвилинах ходьби від пляжу. Конференц-зал “Ірпінь” в Ірпіні пропонує номери з садом і терасою. У готелі є бар, а також ресторан, де подають страви європейської кухні. У номерах є цілодобова стійка реєстрації, а також безкоштовний бездротовий доступ до Інтернету (Wi-Fi).

У номерах готелю є гардероб і телевізор із плоским екраном. У номерах є окрема ванна кімната.

Сніданок “шведський стіл” подається щоранку в готелі. Київ – 21 км від конференц-залу Ірпінь, а Бровари – за 38 км. Найближчий аеропорт – Київський міжнародний аеропорт ім. Ігоря Сікорського, 19 км від місця проживання. 

Готель “Ірпінь”

м. Ірпінь, вул. Соборна 105б

Контакти: +38 (04597) 6-16-10

Готель “Ірпінь” розташований в курортній приміській зоні Києва, в центрі м. Ірпінь. Знаходиться в 27 км від столиці України. 

Готель пропонує в комфортабельних номерах зі всіма зручностями, харчування в ресторані готелю, широку екскурсійну програму по Кіеву.В нашому готелі 157 номеров.Предлагаем Вам номера таких категорій як Люкс, напівлюкс, стандарт двомісний, стандарт одномісний, економ двомісний, економ одномісний.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.