Данські високопосадовці відвідали місто-Герой Ірпінь

Делегація Ради зовнішньої політики Парламенту Королівства Данії на чолі з Головою Ради Мікеелєм Острупом Єнсеном відвідала Ірпінь. Про це інформує прес-служба Ірпінської міської ради.

Данські посадовці приїхали до Ірпеня, щоб особисто оцінити напрямки та обсяги допомоги, яка необхідна для відновлення міста.

Гостей зустрічав керуючий справами виконавчого комітету Ірпінської міської ради Дмитро Негреша. Разом із ним гості відвідали найбільш відомі в Ірпені пам’ятки війни — житловий комплекс «Ірпінські Липки», руїни мосту в Романівці та зруйнований Центральний будинок культури.

«Представники делегації були вражені наслідками терористичних дій російських окупантів у нашому місті та акцентували увагу на героїзмі та стійкості українців у боротьбі проти зла, насилля та жорстокості. Дякуємо за особистий візит до нашого нескореного Ірпеня та сподіваємося на подальшу потужну міжнародну підтримку у відновленні Ірпінської громади!», — прокоментував Дмитро Негреша.

Нагадаємо, раніше до Ірпеня приїхали гості з Литви: Надзвичайний і Повноважний Посол Литви Вальдемар Сарапінас та міський голова Вільнюса Реміґюс Шимашюс. Високопосадовці приїхали, щоб подивитись, як проходять роботи з відбудови зруйнованого рашистами дитсадка «Радість». Адже саме Литва виділила стовідсоткове фінансування на будівництво.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.