Cинергія вдруге здобула статус №1 на ринку в премії “Вибір року 2020”

За результатами всеукраїнського дослідження бренд Синергія українські споживачі другий рік поспіль називають найкращим в номінації “Девелоперська компанія року в передмісті Києва”. Про це повідомляють на офіційній сторінці Синергії у соцмережі.

“2020 – рік випробування, рік хвилювання, рік перевірки. Тим цінніше для нас визнання та високий рівень підтримки українських споживачів. В нових реаліях ринку ми трансформувалися, адаптувалися та приймали швидкі рішення. Запустили онлайн-офіс. Підтримуємо підприємців, що попри кризу наважились на власний бізнес в Синергії. Пріоритетно обираємо саме українського виробника для розвитку економіки країни. А головне – створюємо продукт, який вимагає покупець сьогодні: із зеленими подвір’ями, в оточенні природи, щоб жити відпочиваючи. Дякую, що довіряєте та обираєте Синергію. Ми і далі будемо працювати, щоб з року в рік покращувати свій продукт та сервіс для нашого клієнта”, – прокоментував перемогу директор Синергії Ігор Оверко.

Довідка. Міжнародний фестиваль-конкурс “Вибір року” в Україні почав свою діяльність в 2001 р. Це щорічний проєкт, який допомагає популяризувати найбільш якісні і відомі товари та послуги на українському ринку. Проєкт ініційований компанією Fеstivals International (США) і European Marketing Foundation (Європейський фонд соціальних досліджень), Брюссель, Бельгія) при European Chamber of Commerce Industry and Trade (Brussels) (Європейська Торгова Палата).

На сьогоднішній день представництва “Вибір року” відкриті в Україні, Казахстані, Республіці Білорусь, Киргизтані, Узбекистані. А також починає розвиватися проєкт в Молдові. За час роботи Фестивалю-конкурсу “Вибір року” в Україні взяли участь 120 компаній в 200 номінаціях, з них 40 – представництва міжнародних компаній і 80 – українські національні компанії.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.