Чим закінчиться конфлікт Карплюк-Парцхаладзе?

На Володимира Карплюка наїхав перший зам губернатора Лев Парцхаладзе і … жорстко отримав здачі!

Такий загальний висновок публікації «Кусаючи Лева. Заступник губернатора Київщини Парцхаладзе потрапив у корупційний скандал з летальним відтінком» на сайті http://kievvlast.com.ua/ :

«Передісторія свари Карплюк-Парцхаладзе доволі прозаїчна. Активісти, контрольованої Левом Ревазовичем ініціативи “Стоп корупції” почали тролінг ірпінського забудовника “Орлан-Інвест Груп”, який хотів звести будинок по вул. Єсеніна, 30. У ході вивчення компанії, активісти з’ясували, що до складу її засновників входить Антон Мирончук, який свого часу був довіреною особою кандидата від Ірпеня до ВР Ірини Кравчук. А сама пані Кравук колись значилася помічницею мера Карплюка і навіть знімалася в його агітаційних роликах.

Вирішивши, що ці дані цілком доводять прямий зв’язок забудовника і мера, опоненти Карплюка вдарили з усіх гармат. З початку січня навколо будівництва палахкотіли протести, а вже нинішнім літом особливо активних протестантів (Євген Мельничук, Олександр Кулібабчук, Вадим Маштабей і Віктор Бархоленко) один за одним жорстоко побили.

Борці з Карплюком наполягають, що побиття людей замовив саме він. Соратники ж Карплюка вважають, що таким чином його підставляє Парцхаладзе, який зацікавлений у контролі над земельними операціями в місті.

Голова Київської облдержадміністрації Володимир Шандра планує спеціальним розпорядженням створити робочу комісію, яка, спираючись на видані губернатором повноваження, розслідує хто правий, а хто винен.»

Звернутися напряму до Президента, ще й звинуватити вище керівництво області в корупції – на таке не здатен був жодний попередній мер. Про це сьогодні говорять ті, кому доводилося працювати зі Скаржинським, Бондарем чи Свистович. Вони просто б заховались у свій панцир і прийняли всі умови. Хто б що не казав про Карплюка, але ця ситуація наочно показала, що в нинішнього мера Ірпеня таки залізні … нерви.

Чим закінчиться конфлікт Карплюк-Парцхаладзе ?

Чим закінчиться конфлікт Карплюк-Парцхаладзе ?

Bookmark the permalink.

Comments are closed.