Четверо ірпінців представлятимуть Україну на чемпіонаті Європи зі спортивного орієнтування

22-25 червня в Болгарії проходитиме чемпіонат Європи зі спортивного орієнтування. Четверо вихованців СК «Kyiv region O-team», основу якого складають спортсмени з Приірпіння та Коцюбинського, візьмуть участь у цих змаганнях у складі збірної України. Про це повідомили на сторінці спортивного клубу у фейсбуці.

У різних категоріях Україну на міжнародній арені представлятимуть Олексій Шип, Ірина Полубенцева, Серафім Ковальчук та Іван Драч.

«Це надзвичайно важливе досягнення не лише з огляду на спортивну складову! Трохи більше року тому, наше місто Ірпінь було звільнене від окупантів. Важко було налагодити тренувальний процес, але ми це зробили!!! Нас не зупинили ані повітряні тривоги, ані обмежений доступ до лісів, ані виключення світла, ані відсутність транспорту та тепла в оселях, ані умовний сон під час обстрілів, ані довгі очікування кінця тривог у метро, укриттях, підвалах…», — наголошують у «Kyiv region O-team».

Чемпіонат проходитиме у болгарському місті Велінград, куди з’їдуться понад 400 кращих орієнтувальників з 33 країн Європи і четверо із них ірпінці.

Нагадаємо, раніше вихованець спортивного клубу «Kyiv region O-team», основу якого складають спортсмени з Приірпіння та Коцюбинського, Тимофій Теремецький переміг на змаганнях зі спростивного орієнтування, що проходили у Швеції.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.