ChatGPT: яке майбутнє Ірпеня?

gpt

Популярний ChatGPT тепер доступний й в Україні. Про це повідомив міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров. Журналісти ITV запитали у чат-бота, як він бачить майбутнє Ірпеня.

Для початку бот зазначив, що він не має можливості передбачити майбутнє, але може розповісти про місто, про поточну ситуацію і про потенційні події.

«Ірпінь – місто в Київській області України з населенням близько 40 тис. осіб.  Місто має довгу та багату історію і воно відоме своєю мальовничою красою, культурними пам’ятками та навчальними закладами», — так ChatGPT описав Ірпінь зараз.

Також бот зауважив, що в останні роки місто зазнало великого розвитку, зокрема в галузі інфраструктури і туризму.

«Місто працює над покращенням транспортної системи, включаючи будівництво нових доріг і мостів, а також сприяє розвитку туризму, висвітлюючи свої природні та культурні пам’ятки»,— додав ChatGPT.

До того ж, він звернув увагу на технологічний розвиток міста: «Ірпінь став центром технологій та інновацій, де зростає кількість стартапів та дослідницьких установ, що базуються в місті.  Це допомогло створити нові робочі місця та залучити таланти в регіон».

І ось нарешті, передбачення засноване на фактах: «За умови продовження інвестицій та розвитку Ірпінь має потенціал стати ще більш жвавим та динамічним містом у найближчі роки».

ChatGPT — це розвинений чат-бот, який сам генерує свої відповіді. Наприклад, він може написати есе на будь-яку задану тему. Його навчали за допомогою масивів інформації з інтернету, спілкування з реальними людьми та з самим собою.

Джерело: ITV

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.