Будівництво двох ЖК в Ірпені та Вишневому продовжить нова компанія «Молодість»

IMAGE 2021-04-14 15:34:23

Засновники новоствореної будівельної компанії Інвестиційна група “Молодість” підписали угоди про добудову двох житлових комплексів – ЖК “Олімп” в Ірпені та ЖК “Атмосфера” у Вишневому, спорудження яких розпочинало ТОВ “Орлан-Інвест Груп”.

Відповідні угоди підписали засновник ТОВ “Орлан-Інвест Груп” Антон Мирончук, директор ТОВ “Інвестиційна група “Молодість” Володимир Співак, член правління ПРАТ “Олімп” Олександр Шубін та голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк.

IMAGE 2021-04-14 15:34:24

Продовження будівництва цих двох комплексів та виконання зобов’язань перед їх інвесторами ініціював Володимир Карплюк, який виступив як підприємець одним із інвесторів.

Інвестиційна група «Молодість» вже розпочала роботу на будівельних  майданчиках  житлових  комплексів  «Атмосфера» у місті Вишневе та «Олімп»  в  Ірпені.

“Ключовими  завданнями для  новоствореної  корпорації  «Інвестиційна група «Молодість»» є   виконання  зобов’язань  перед  нашими  клієнтами. Разом  з  тим,  ми прагнемо  досягти високих  економічних  показників в  управлінні  інвестиціями  і  стати  еталонним прикладом  будівельного бізнесу  в Україні», – повідомив Антон Мирончук.

“Ми підтримали пропозицію Ірпінського міського голови Олександра Маркушина і зменшили поверховість ЖК “Олімп” з 10 до 5 поверхів та покращили соціальну інфраструктуру комплексу”, – наголосив Володимир Карплюк.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.