Бучанську міську організацію партії “Нові Обличчя” очолив Юрій Денисенко

15 лютого 2017 року відбулись Збори Бучанської міської партійної організації Політичної партії “Нові обличчя”. Основним питанням, що стояло на розгляді членів партії “Нові обличчя”, було переобрання голови партійної організації. Одностайним рішенням члени ПП “Нові обличчя” вирішили обрати новим головою Денисенка Юрія Олександровича, який народився та проживає в Бучі, наразі працює секретарем Ірпінської міської ради.

Рішенням Головного територіального управління юстиції у Київській області від 20 лютого 2017 року Юрій Денисенко був офіційно зареєстрований керівником Бучанської міської партійної організації Політичної партії “Нові обличчя”. Менше, ніж за місяць роботи на посаді голови місцевої партійної організації Юрій Денисенко зумів залучити до партії десятки авторитетних в Бучі людей та представив на розгляд керівництва партії стратегію підготовки партійної організації до місцевих виборів.

“Партія “Нові обличчя” має потужну фракцію у Бучанській міській раді, попередній очільник місцевої організації Іван Лисенко під час виборчої кампанії відповідально та злагоджено працював на результат. Партійний секретаріат вже аналізує роботу депутатів міськради і на основі аналізу прийме ряд кадрових рішень. Варто зазначити, що ряд депутатів Бучанської міської ради від партії “Нові обличчя” самі виступили з ініціативою та вже надали повний звіт про роботу в період 2015-2016 року – і в секретаріат партії, і виборцям”, – повідомив Юрій Денисенко.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.