Близько 200 зустрічей та сонячні батареї: Володимир Карплюк про результати відвідин виставки-конференції ReBuild Ukraine 2.0

Співзасновник Фонду відновлення Ірпеня Володимир Карплюк розповів про деталі відвідин виставки-конференції ReBuild Ukraine 2.0. Протягом двох днів представники ірпінської делегації презентували проєкти відновлення та ділилися досвідом відновлення Ірпеня після бойових дій.

Володимир Карплюк повідомив, що серед соціальних та житлових проєктів, спрямованих на відновлення нашого міста, презентували також бізнесові можливості для інвестицій.

Photo 2023 11 16 10 11 10

Окрім цього, з використанням віртуальної реальності гості мали змогу побачити рівень руйнувань в Ірпені.

«Такою можливістю скористався, зокрема, і Посол України у Польщі Василь Зварич. Він також ознайомився з Планом відбудови Ірпінської громади на найближчі роки», — зазначив Карплюк.

Він також зазначив, що за два дні представники ірпінської делегації провели понад 200 зустрічей з різними компаніями та організаціями.

«За ці дні разом із командою міста Ірпінь, а саме з керівником виконавчого відділу міської ради Дмитром Негрешею, Ірпінським міським головою Олександром Маркушиним, радницею міського голови Іриною Ярмоленко, депутатом міськради Дмитром Чавою, операційною директоркою «Фонду відновлення Ірпеня» Дариною Катькало та директором Ірпінського ліцею інноваційних технологій ІЛІТ Марією Гостін ми провели близько 200 зустрічей з різними компаніями, організаціями, представництвами країн ЄС», — написав співзасновник Фонду відновлення Ірпеня.

Photo 2023 11 16 10 10 49
Photo 2023 11 16 10 10 59

Зокрема, вдалося домовитися з однією із компаній про встановлення сонячних панелей в дитячому садочку.

«Також провели автограф-сесію англомовного видання книги Петра Щербини «Битва за Ірпінь» — світ має знати про героїзм Ірпеня та ірпінців», — додав Володимир Карплюк.

Photo 2023 11 16 10 11 15
Photo 2023 11 16 10 11 19

Нагадаємо, ReBuild Ukraine 2.0 — ключовий форум для залучення міжнародного фінансування відбудови українських громад. Цього року виставку-конференцію організували вдруге у Варшаві.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.