БФ «Леруа Мерлен Солідарність» допоможе відбудувати будинок на вул. 10 Лінія, 4-А в Ірпені

Голова Благодійного фонду «Леруа Мерлен Солідарність» Матьйо-Марі Арден завітав до Ірпеня, щоб оглянути масштаби руйнування будинку на вул. 10 Лінія, 4-А та обговорити питання щодо можливості надання допомоги. Під час зустрічі з першим заступником Ірпінського міського голови обговорили попередній перелік робіт та кількість будівельних матеріалів, необхідних для відновлення будинку.

«Сьогодні з гарною новиною для мешканців зруйнованого будинку по вулиці 10 Лінія, 4-А в Ірпені. Долучитися до співпраці та допомогти у відновленні будинку відгукнувся Благодійний фонд «Леруа Мерлен Солідарність». Фонд вже понад рік допомагає відновлювати будинки, які були зруйновані внаслідок активних бойових дій. Дякуємо Благодійному фонду «Леруа Мерлен Солідарність», Фонду відновлення Ірпеня, компанії «Ecosoft» за співпрацю та допомогу у відновленні нашого міст», — написав у фейсбуці Андрій Кравчук.

Варто зазначити, що реконструкцію багатоповерхового будинку розпочато за ініціативи Фонду відновлення Ірпеня у співпраці з компанією «Ecosoft» та Ірпінською міською радою. Тепер до співпраці також долучається Благодійний фонд «Леруа Мерлен Солідарність».

photo_2023-10-06_17-35-57

Як відомо, благодійний фонд «Леруа Мерлен Солідарність» бере активну участь у відбудові Ірпеня. Зокрема, саме цей фонд допомагає відбудовувати багатоквартирний будинок на 10-ліній і ще більше десяти об’єктів у місті.

Також фонд розглядає можливість відбудови гуртожитку №4 Державного податкового університету.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.