Бачити, чути, жити: гурт “Друга Ріка” презентував новий кліп (відео)

Гурт “Друга Ріка” презентував нову пісню “Чи ти почув” та кліп на неї. Вперше музиканти зіграли її на благодійному онлайн-концерті ще у квітні, присвятивши заручникам на заводі “Азовсталь” та всім постраждалим жителям Маріуполя, який став уособленням зруйнованих міст України та територій, що знаходяться під тимчасовою окупацією ворогом. Про це повідомляє ТСН.

В часи, коли Україна втрачає найкращих синів і дочок країни, ми втомлюємося та інколи зневірюємося, є шанс втратити жагу до життя. Саме на це розраховує ворог. Цей трек про те, що важливо продовжувати боротися, хапатися за кожну мить, відчувати її, проживати серцем.

f809a5ef2b220abfa26e910231227fc6

Кадри для відео взяті з короткометражного фільму A lifetime older, знятого у 2019 році Гео Леросом, сюжет стрічки якого основано на реальних подіях. Емоції, які переживає головний герой, є маренням пораненого бійця. Він згадує найкращі події зі свого минулого, кохану жінку, улюблену роботу та з останніх сил бореться за життя.

“Наша пісня закликає бачити прекрасне у повсякденному, підказує, звідки брати натхнення та сили рухатись далі. Вона про те, на що чекають сотні полонених як військових, так і цивільних, яких ми мусимо повернути, щоби вони знову могли бачити, чути, жити…”, – сказав фронтмен гурту Валерій Харчишин.

9d66122935bd73fc2c5afc99cd7e4551

Автором слів та музики до пісні став Ростислав Домішевський, співзасновник проєкту “ЕХО”, учасником якого також є клавішник гурту “Друга Ріка” Сергій Гера. Відеоряд до кліпу змонтував кліпмейкер Віктор Скуратовський.

Нагадаємо, з початку війни гурт займається волонтерством, даючи благодійні концерти та збираючи кошти на виконання запитів від військових 95 ОДШБр та Окремого батальйону спецпризначення ЗСУ. Ознайомитися з інформацією про актуальний збір і підтримати його можна за посиланням

Bookmark the permalink.

Comments are closed.