Антонюк: за маскувальними сітками волонтерок із Діброви стоїть черга

Волонтерська організація села Діброви від початку війни плете маскувальні сітки та кікімори для українських військових у сільському клубі громади. Вироби волонтерів мають неабиякий попит серед захисників.

Днями волонтерів відвідала начальниця відділу культури, національностей і релігій Ірпінської міської ради Євгенія Антонюк.

«Ці незламні, невтомні, прекрасні жіночки-трудівниці від самого початку війни плетуть сітки та кікімори на передову. Знаючи не з розповідей, а з власного досвіду, як тяжко працюють люди в селі, я і не уявляю, коли вони встигають так багато часу приділяти цій роботі. Низько вклоняюся кожній! Ви — приклад для нас усіх!»,— написала Євгенія Антонюк на своїй сторінці у фейсбуці.

За свою благодійну працю Дібровські волонтери отримують безліч подяк від військових, зокрема нещодавно вони отримали подяку від Державної прикордонної служби за всебічну допомогу та вагомий внесок у розбудову прикордонного відомства.

Також, окрім кікімор і сіток, волонтерки кладуть у посилки військовим подушки, килимки, шкарпетки — усе, що може знадобитись нашим захисникам на передовій.

Долучитись до допомоги військовим, можна задонативши волонтерській організації села Діброви за реквізитами:
4731219648279739 (Михайлик Ольга).

Bookmark the permalink.

Comments are closed.