Андрій Літвинов: на сьогоднішній день ми не отримали допомоги від області та держави

На сьогоднішній день Ірпінь отримав “нуль” допомоги від області та держави. Жодної маски, жодного захисного костюма для лікаря, жодного апарату штучної вентиляції легенів, жодного засобу дезінфекції. Про це повідомив виконуючий обов’язки мера Ірпеня Андрій Літвинов.

“Ми вимушені забезпечувати навіть державні служби ДСНС, Поліцію і тд., бо навіть їм не дали елементарної маски. Все робимо самі на рівні міста”, – заявив Літвинов.

За його словами, зараз постають декілька дуже важливих питань, які скоріш за все треба буде теж вирішувати місту. “У мешканців банально закінчуються гроші, бо більшість не працюють, багатьох відправили за власний рахунок. Не відбувається у зв’язку з прийнятим законом 3219 оплата ЖКГ. Це означає, що не буде кому проводити дезінфекцію місць загального коритування та елементарно вивозити сміття”, – додав Андрій Літвинов.

Нагадаємо, за минулу добу в Ірпені – 9 нових підозр на COVID-19,  жодна з яких не підтверджена наразі лабораторно.

Минулої ночі жителька Ірпеня, яку шпиталізували з підозрою на коронавірусну хворобу, народила в пологовому будинку Білої Церкви хлопчика. За словами Маркушина, стан мами задовільний, симптомів вірусу все менше. Стан дитини теж задовільний.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.