Андрій Кравчук подякував волонтерам за допомогу у відновленні Ірпеня після деокупації

Сьогодні, 20 квітня, у всьому світі відзначається Міжнародний день вдячності волонтерам. У цей день перший заступник Ірпінського міського голови Андрій Кравчук подякував волонтерам за самовіддану працю, безкорисливість та щире прагнення творити добро.

«Війна, яка жорстоко увірвалася в наше життя, стала справжнім випробуванням для всієї країни. Під час повномасштабного вторгнення ви рятували людей, надавали їм притулок, їжу, медичну допомогу та психологічну підтримку», — розповів Андрій Кравчук.

2024 04 20 15.11.03

Він відзначив особливу роль волонтерів у відновленні Ірпеня після деокупації. «Ви першими прийшли на допомогу місту, коли воно потребувало її найбільше. Ви розчищали вулиці, парки, сквери, розбирали завали зруйнованого ворогом житла, долучилися до відновлення об’єктів критичної інфраструктури та житла мешканців. У цей складний час ви стали справжньою опорою для Ірпеня, його жителів та всієї України. Ваша відвага, рішучість та щире бажання допомогти людям заслуговують на найвищу повагу. Від імені Ірпінської громади та від себе особисто дякую вам за вашу безцінну працю», — додав Кравчук.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.