Андрій Кравчук подякував Дитячому фонду ООН UNICEF за відновлення закладів освіти Ірпінської громади

У День заснування Дитячого фонду ООН UNICEF перший заступник Ірпінського міського голови Андрій Кравчук подякував організації за відновлення закладів освіти Ірпінської громади.

Нагадаємо, 27 липня 2022 року між Ірпінською міською радою та UNICEF було підписано Меморандум про взаєморозуміння щодо покращення доступу до освіти шляхом відновлення навчальних просторів за мінімальними стандартами для безпечного навчання.

Перший заступник мера Ірпеня зазначив, що завдяки співпраці з Дитячим фондом ООН UNICEF завершено ремонтні роботи та облаштування укриттів у 10 закладах освіти Ірпінської громади:

— Михайлівсько-Рубежівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів по вул. Церковна, 25Б;

— Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) комбінованого типу №1 «Лісова пісня» по вул. Ярославська, 7;

— Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №12 «Смайлик» по вул. Незалежності, 5А;

— Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) комбінованого типу №4 «Казка» провулок Героїв, 1;

— Ірпінська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №17 по вул. Тищенка, 10;

— Ірпінська спеціалізована загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів художнього профілю  №1 ім. А.С.Макаренка по вул. Тургенівська, 17;

— Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) №7 «Бджілка» по вул.9-а Лінія, 4;

— Ірпінське навчально-виховне об’єднання «Освіта» по вул.Привокзальна, 5;

— Ірпінське навчально-виховне об’єднання «Ірпінський ліцей інноваційних технологій – Мала академія наук» по вул. З.Алієвої, 61/1;

— Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №10 «Знайко» по вул.Курортна, 9.

Photo 2023 12 11 15 48 33

Завдяки допомозі UNICEF ми змогли капітально відремонтувати Ірпінський ліцей № 3. Відновлення цього закладу освіти стало найбільшим проєктом відбудови UNICEF. Фонд виділив на ремонт ліцею 4,8 млн євро.

Photo 2023 12 11 15 48 34

«Щиро дякуємо Дитячому фонду ООН UNICEF за їх невтомну працю та значний внесок у відновлення Ірпінської громади! Також висловлюю вдячність тодішньому представнику UNICEF в Україні Мурату Шахіну. Ми бажаємо вам успіху, сили та натхнення у вашій благородній місії!», — додав Андрій Кравчук.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.