Анастасія Попсуй приступила до виконання обов’язків міського голови

3 серпня секретар Ірпінської міської ради Анастасія Попсуй приступила до виконання обов’язків міського голови відповідно до Закону України”Про місцеве самоврядування в Україні” та у зв’язку з достроковим припиненням повноважень міського голови Володимира Карплюка. Про це повідомляється на офіційному сайті ради. 

Нагадаємо, що Анастасію Попсуй було обрано секретарем Ірпінської міської ради під час сорок шостої позачергової сесії Ірпінської міської ради, яка відбулася 25 січня. За це рішення віддали свої голоси 28 депутатів.

“Анастасія Попсуй – одна з тих молодих політиків, якими пишається не тільки наша команда, а й вся Україна, – зазначив Володимир Карплюк. – Вона створила Фонд громади Приірпіння, під час Революції Гідності разом з однодумцями організувала безпрецедентну акцію допомоги постраждалим на Майдані, до якої був залучений весь світ. Сьогодні очолює Європейську Асамблею жінок-депутатів, ініціює багато регіональних, національних ы міжнародних просвітницьких проектів, які ж сама реалізує”.

Варто зазначити, що Попсуй, працюючи на посаді заступника Ірпінського міського голови, а пізніше – у статусі радника міського голови, ініціювала створення Стратегічного плану розвитку міста 2016-2020 рр., Інвестиційного відділу міськради, бренду міста, Інвестиційного паспорту міста Ірпінь, Статуту територіальної громади міста Ірпінь, започаткувала програму “Громадський бюджет” в Ірпені, розробила Ірпінську освітню ініціативу, сприяла відкриттю Громадського центру для переселенців. Залучивши експертів із медичної та освітньої сфери, розпочала впровадження медичної та освітньої реформ в Ірпені.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.