Американська організація GEM замінить пошкоджені вікна по всій Ірпінській громаді

Американська благодійна організація Global Empowerment Mission допоможе замінити вікна по всій Ірпінській громаді. Про це домовились очільник КОВА Руслан Кравченко й Ірпінський міський голова Олександр Маркушин з представниками GEM.

Загальний кошторис робіт – 85 мільйонів гривень. Замінити пошкоджені та встановити нові вікна в громаді планують за 2-3 місяці.

«Всі будуть з вікнами і всі будуть в теплі. Дякую дуже фонду GEM. Дякую обласній адміністрації. Разом до перемоги! Слава Україні», — зазначив Олександр Маркушин.

Варто нагадати, наприкінці травня очільник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко підписав меморандум про співпрацю із засновником GEM Майком Капонні. За цим документом Київщина має отримати вікна на мільйон доларів для встановлення в будівлях, пошкоджених під час повномасштабного вторгнення. Зокрема, GEM вже замінили вікна у спортивній залі Державного податкового університету.

Також ця благодійна американська організація допомагає Ірпеню відбудовувати приватний сектор на вулиці Багірова та Гостомельському шосе.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.