Американська меценатка Мітці Пердью відвідала Ірпінь

Американська бізнесвумен, письменниця та меценатка Мітці Пердью завітала до Ірпеня. Вона відвідала відновлений ірпінський відділок поліції, який вперше побачила одразу після деокупації міста. Про це повідомили у поліції Київщини.

Екскурсію по відділку поліції Мітці Пердью провів очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

Меценатка приїхала не з порожніми руками. Вона передала водній поліції Київщини п’ять сучасних катерів.

Мітці Пердью є представницею «Асоціації жінок США». Вона будує в Україні безпечний шелтер для жінок, які постраждали від торгівлі людьми та насильства.

«Американські жінки дуже прониклися ідеєю зробити цей простір найкращим місцем для скривджених українок. Закупили для нього швацькі машинки, щоб українки, які перебуватимуть у прихистку, мали чим себе зайняти», — розповіла Мітці Пердью.

Під час свого візиту на Київщину меценатка поспілкувалася з мешканками Бучі, поліцейською з Ірпеня Оленою Магльованою та дружиною загиблого під час евакуації мирного населення капітана поліції Сергія Близнюка.

Варто зазначити, усі історії про окупацію, воєнні злочини росіян та спротив українців, які Мітці Пердью почула на Київщині, вона планує покласти в основу своєї книги, яку наразі пише.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.