Активіст Мельничук: “Зіневич – це СБУшний стукач”

Громадський активіст Євген Мельничук назвав скандальновідомого власника інтернет-провайдера “Бест” Олексія Зіневича СБУшним стукачем.

“Зі своєї сторони добавлю, що Зіневич це СБУшний стукач, з яким не можна мати справу, так як він може підставити. З повагою, Євген Мельничук”, – написав у соцмережі активіст.

До слова, Мельничук уже звинувачував Зіневича в організації підкладання йому хабаря в Коцюбинському через скандального юриста Романа Шестопалова.  

Крім цього, активіст назвав власника “Бесту” “уродом”. У коментарі до інтерв’ю Зіневича на сайті “Портал Ірпеня” Мельничук звернувся до власника інтернет-видання Костянтина Хафізова і попросив його не друкувати відповідні матеріали.

Таке ставлення громадського активіста до Зіневича є небезпідставним, адже власник “Бесту” фігурував у багатьох скандалах.

Так, Олексія Зіневича та його компанію неодноразово звинувачували у посяганні на свободу слова в Ірпінському регіоні, блокуючи сайти, які викривають незаконну діяльність її власника. Зокрема, блокувалися сайт “Правда Ірпеня”   та  сайт The Bucha Times А охоронці Зіневича привселюдно нападали на журналістів інформаційного агенства ITV  під час проведення круглого столу щодо  перспектив розвитку Ірпінського регіону. 

Як відомо, згідно журналістського розслідування інформаційного агентства ITV, Олексій Зіневич отримав від Бучанської міської ради 10 земельних ділянок у Лісовій Бучі, а на більшості з них вже вирубав дерева. Більшість ділянок Зіневич отримав на підставних осіб з різних регіонів України. Збиток бюджету Бучі від виведення землі Зіневичу складає 42 мільйони гривень.

Комерційна діяльність “Бесту” нанесла мільйонні збитки комунальному господарству Ірпеня у вигляді пошкоджених дахів, під’їздів, комунікацій. 

Компанію “Бест” неодноразово звинувачували у безпідставному порушенні прав споживачів. 

Систематичні скарги викликає не тільки погана якість обслуговування споживачів, а й особисте зневажливе ставлення Зіневича до  своїх клієнтів. Відомий український блогер і телеведучий Володимир Петров, який живе у Бучі і змушений користуватися послугами монополіста, був шокований тим, що бізнесмен побажав своєму клієнту захворіти на рак. 

З “Бестом” пов’язаний скандал зі “зливом” даних абонентів. У 2014 році провайдер передав базу телефонних номерів абонентів для проведення агітації передвиборчому штабу Анатолія Федорука. У липні 2018 року ситуація з незаконним використанням персональних даних повторилася. На телефони абонентів «Бесту» розсилалися запрошення на акції, організовані Громадською ініціативою Олексія Зіневича проти чинної міської влади в Ірпені. 

У 2018 році Зіневич шляхом обману вивів представників ГО “АтоЄвроСила” на акцію протесту під будинок Генерального прокурора України Юрія Луценка. 

Зіневич є героєм сексуального скандалу. Через романтичний відпочинок зі своїм другом Ярославом Маляренком, екс-начальником ірпінського відділу освіти, якому довелося піти з роботи, аби уникнути покарання за корупцію, Зіневича назвали у регіоні “Льоша Зіна”.

Серед інших скандалів, до яких причетний Зіневич є і відвертий кримінал. Саме його підозрювали у причетності до побиття голови Коцюбинської ТВК Людмили Демченко. 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.