В Ірпені будинки, де проживають хворі на коронавірус, продезінфікували

Сьогодні у тих будинках, де живуть люди, хворі на коронавірус, провели дезінфекцію. Про це повідомив перший заступник ірпінського міського голови Олександр Маркушин.

На жаль, вчора ми отримали сумну новину – у нашому регіоні зареєстровано 2 нових випадки захворювання на коронавірус. Одна людина з Ірпеня, друга – з Ворзеля. Хвороба протікає у легкій формі. Люди залишаються вдома на самоізоляції і контактують з лікарем. Сьогодні у тих будинках, де вони живуть, ми провели дезінфекцію. Будемо продовжувати це робити силами додаткової бригади, яку створили в КП “УЖКГ”Ірпінь”, – розповів Маркушин.

Нагадаємо, за минулу добу в Ірпені встановлено ще 3 підозри на COVID-19. Таким чином, загалом в Ірпінському регіоні 16 випадків, з яких: 3 – підтвердженних; 3 – негативних; 10 – ще на діагностиці.

Першою захворіла вагітна мешканка Ірпеня, яка наразі перебуває у Білій Церкві. Днями вона народила хлопчика. За словами Маркушина, стан мами задовільний, симптомів вірусу все менше. Стан дитини теж задовільний.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.