Ірпінська Мунварта відзвітувала перед громадою за 2019 рік

Ірпінське КП «Муніципальна варта» публічно відзвітувало про свою роботу за 2019 рік. Про це повідомило інформагенство ITV.

“Наша обізнаність стає все більше і більше. Люди звертаються безпосередньо до нашої служби і хочуть, щоб ми допомогли в деяких ситуаціях”, – розповів начальник КП «Муніципальна варта» Микола Ковальчук.

Серед важливих надбань підприємства – розширення системи відеонагляду. До 124 камер відеоспостереження додалось ще 68. Ними оснастили –  парки, пішохідний перехід через залізничний перехід, інші міські об’єкти.

 “Тривожними кнопками”  обладнали спортивні об’єкти, медичні і освітні заклади міста.

За рік на гарячу лінію Мунварти надійшло більше 9000 звернень. Протягом року інспектори попередили більше 35 тисяч правопорушень.

“Дуже багато надано допомоги з точки зору першої домедичної.  Тобто, люди втрачають свідомість, отруються. Цим людям в перші хвилини надається допомога і вони підтримуються в стабільному стані до приїзду швидкої. Також ми попереджуємо факти хуліганства. Ми розуміємо, що  там де є маленькі діти  є певна зона комфорту”, – наголосив Микола Ковальчук.

За словами першого заступника ІМР Олександра Маркушина робота Мунварти в нашому місці дуже помітна, ми це бачимо своїми очима. З цього року запроваджується програма, коли Мунварта по проханням мешканців міста йде у двори.

Повністю ознайомитись зі звітом можете за посиланням.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.