Представники Ірпеня взяли участь у фіналі національного конкурсу найкращих жіночих ініціатив

Днями у Верховній Раді України відбувся фінал національного конкурсу “Кращі жіночі ініціативи для демократичного розвитку місцевих громад”, ініційований Європейською Асамблеєю жінок-депутаток. Про це повідомила в.о. міського голови Ірпеня Анастасія Попсуй.

Участь у форумі взяли півтори сотні учасниць конкурсу з різних регіонів України та почесні гості: голова Представництва Європейського Союзу в Україні Матті Маазікас, радник із питань демократичного врядування стратегічної групи ПРООН Маркус Бранд, народний депутат України Марія Мезенцева та ін.

“Щаслива вітати ініціативних жінок із проектами, важливими не тільки для їхніх міст, регіонів, країни, а й для всього світу. Велике значення солідарності та взаємної підтримки. Важлива підтримка одна одної, важливе тепле слово: Не здавайся! Молодець! У тебе вийде!” – сказала ініціаторка конкурсу.

Участь у конкурсі брали жінки-депутатки, громадські активістки, вчені, бізнес-леді та всі, хто робить вагомі внески в розвиток своїх громад. Проекти, представлені ними на конкурс, оцінювалися в кількох номінаціях: “Підприємництво”, “Громадська діяльність”, “Нова Україна”, “Наукова діяльність”, “Врядування”. У результаті були визначені 24 переможниці; ще три проекти отримали спеціальні призи.

Організатори конкурсу вручили дипломи і подарунки всім учасницям. Лауреаток нагородили дипломами та статуетками, а шість переможниць преміювали поїздками до Європарламенту в Брюсселі, де вони зможуть пройти кількаденне стажування та поглибити свої знання з лідерства. Видавництво “Саміт-Книга” вручило найкращим конкурсанткам книгу про всесвітньовідомих українців “Legacy Ukraine”.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.