Ігор Поєдинок в черговий раз прославив Ірпінь перемогою

Ірпінські спортсмени долають все нові дистанції та встановлюють нові рекорди. Про це повідомив Ірпінський міський голова Володимир Карплюк на своїй сторінці y Facebook.

Ірпінець, вихованець Київського обласного осередку тхеквондо ВТФ, майстер спорту України міжнародного класу Ігор Поєдинок вкотре довів свій чемпіонський титул. Хлопець здобув чергове золото у Чемпіонаті України серед молоді, що проходив 24-26 лютого в Одесі.У змаганнях взяли участь близько 150 тхеквондистів з усієї країни. Завдяки цій перемозі Ігор увійде до складу збірної України і вже у квітні цього року змагатиметься на Чемпіонаті Європи у Болгарії. “Радію з того, що Ірпінь знову підтверджує своє звання столиці українського тхеквондо”, – зазначив Карплюк.

“Моя особиста вдячність за це депутату міськради, майстру спорту Андрію Страховському. Завдяки його ініціативності, цього року ми проведемо капітальний ремонт у залі тхеквондо Ірпінської дитячо-юнацької спортивної школи. Замінимо підлогу, утеплимо приміщення, облаштуємо нову вентиляцію. Нехай такі зміни ще більше мотивують наших спортсменів і ведуть Ірпінь до нових перемог” – наголосив мер.

Редакція “Правди Ірпеня” вітає Ігора та бажає нових успішних висот!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.