Ірпінь починає веснувати

З 1 березня в Ірпені стартує двомісячник благоустрою. Про це на апаратній нараді керівників повідомив перший заступник Ірпінського міського голови Дмитро Христюк.

“До Великодня, що цього року випадає на 16 квітня, в Ірпені має бути чисто і охайно. Тому з початку наступного місяця всі гуртом беремося за впорядкування благоустрою міста після зими. До роботи долучаться усі комунальні служби. Також закликаю господарів, голів ОСББ та підприємців подбати про чистоту на своїй території”, – зазначив Христюк.

Крім того, вже зараз в Ірпені розробляється проект “Місто по квадратах”, що спрямований на покращення якості прибирання вулиць міста.

“В цьому проекті ми розбили Ірпінь на 6 приблизно однакових квадратів. Встановили об’єми – довжина тротуарів, зелених зон у метрах, площі у метрах квадратних. В кожному квадраті є відповідальний, двірники, працівники благоустрою, інспектор. За кожним тротуром, зеленою зоною, зупинкою – будуть закріплені відповідні працівники”, – написав на своїй сторінці у Фейсбук начальник управління інфраструктурного розвитку, інвестицій та ЖКГ Андрій Літвинов.

Про загальноміські толоки, що незабаром відбуватимуться в Ірпені, ми повідомимо додатково. Слідкуйте за новинами “Правди Ірпеня”.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.