В Ірпені проходить виставка живопису “Рідні краєвиди”

З 1 березня в Ірпінському історико-краєзновчому музеї проходить виставка живопису учасника пленеру “Зима в Ірпені” Валерія Петровського під назвою “Рідні краєвиди”.

У своїх роботах автор віддзеркалює насамперед красу місцевої природи, краєвиди нашого рідного міста, архітектурні перлини, котрі мають особливо привабливий й захоплюючий вигляд. І варто зазначити, що нам дійсно є чим пишатися, адже історична, культурна, архітектурна унікальність Ірпеня не перестає приємно вражати чисельних гостей із різних регіонів України й інших країн.

Кожна картина також вирізняється неповторною творчою індивідуальністю майстра. У творах Валерія Петровського природа ніби прокидається й постає з вранішнього туману, або засмучено ховається у передвечірніх сутінках, а іноді яскраво буяє в сонячних променях. 

Кожна з таких робіт – ніби освідчення в коханні до своєї Батьківщини, що є чудовим проявом патріотизму та гарним прикладом для наслідування. 

Отож працівники музею щиро запрошують ірпінців і гостей міста оглянути чарівні експозиції і помилуватися нашими неймовірними міськими пейзажами.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.