23 грудня пройдуть перші місцеві вибори до Бородянської ОТГ

В останній передбачений для цього законом день Центральна виборча комісія призначила вибори в Бородянську об’єднану територіальну громаду на передостанню неділю грудня.

Отже, 23 грудня Бородянська ОТГ обиратиме голову та депутатів. Враховуючи політичні настрої у районі, виборча кампанія, яка стартує 22 жовтня, буде не з простих.

Нагадаємо до складу Бородянської об’єднаної територіальної громади увійшли: Бородянська селищна рада, (смт Бородянка), Дмитрівська сільська рада (села Дмитрівка, Озерщина), Дружнянська сільська рада (село Дружня), Мирчанська сільська рада (села Мирча, Великий Ліс, Коблицький Ліс, Коблиця, Тальське), Новогребельська сільська рада (села Нова Гребля, Вабля), Новозаліська сільська рада (село Нове Залісся), Новокорогодська сільська рада (село Новий Корогод), Пилиповицька сільська рада (село Пилиповичі), Шибенська сільська рада (села Шибене, Красний Ріг).

Як відомо, процес децентралізації в країні стартував у 2015 році і мав би бути завершений ще у жовтні минулого року. Однак, враховуючи цілий ряд питань, реформа до кінця ще не реалізована. Зокрема, вибори не призначені у цілому ряді вже сформованих територіальних громад.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.