220 спортсменів відвідали Ірпінь, щоб вшанувати пам’ять Олександра Шеремета

В Ірпінь на відкриті змагання зі спортивного орієнтування приїхали 220 спортсменів із 8 регіонів України. Змагання було присвячено тренеру Ірпінської ДЮСШ, якого у березні минулого року розстріляли російські окупанти. Про це повідомили у місцевому спортивному клубі «Kyiv region O-team».

«Серед учасників було багато тих, хто разом з Олександром робив перші кроки в орієнтуванні, досягав перемог на чемпіонатах України, разом з ним працював та розвивав орієнтування в Україні», — розповідають у клубі.

За результатами змагань команда клубу «Kyiv region O-team», основу якої складають спортсмени з Ірпеня та Коцюбинського, виборола 3 золоті, 5 срібних та 1 бронзову медаль.

Також в межах змагань зі спортивного орієнтування організували активності й для людей, які не займаються спортом професійно. На ірпінській набережній працювали сім локацій Всеукраїнського центру «Спорт для всіх».

«Завдяки їх відмінній та злагодженій роботі, сотні містян та спортсменів мали змогу отримати задоволення від різних видів рухової активності: лабіринт, водний туризм, туристичні вузли скелелазіння тощо», — коментують організатори.

Нагадаємо, Олександр Шеремет був тренером зі спортивного орієнтування, майстром спорту України, працював в Ірпінській ДЮСШ. У перші дні війни він вивіз свою сім’ю з Ірпеня. А сам невдовзі повернувся у місто, щоб доглядати за батьком та допомагати знайомим. 25 березня Олександра схопили російські військові й забрали з собою. А вже 31 березня його тіло привезли до моргу в Боярці, на грудях було п’ять отворів від куль.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.