Завтра в Ірпінській громаді розпочнуть підключати до тепла об’єкти соціальної інфраструктури

Завтра у Ірпінській громаді розпочнеться подача тепла на об’єкти соціальної сфери. Першочергово теплопостачанням будуть забезпечені дитячі, навчальні та лікувальні установи. Задля забезпечення безперебійної роботи системи опалення були проведені всі необхідні підготовчі заходи, включаючи перевірку котелень та ремонт тепломереж. Про це повідомив перший заступник Ірпінського міського голови Андрій Кравчук. 

За його словами, особлива увага приділялася закладам освіти та охорони здоров’я. Вже завтра школи, лікарні та дитячі садки почнуть отримувати тепло, що дасть змогу забезпечити комфортні умови для навчання та лікування. Фахівці міських служб здійснюють постійний моніторинг стану систем теплопостачання, щоб у разі потреби оперативно реагувати на будь-які виклики.

Також станом на сьогодні продовжуються роботи з модернізації котелень, що виконується коштами, які спрямовані на реалізацію проєкту «Відновлення об’єктів теплопостачання, водопостачання та водовідведення у місті Ірпінь, Київської області» у рамках Програми дій «Відновлення об’єктів критичної інфраструктури, Україна», що фінансується Європейським Союзом та керується НЕФКО.

«Ми зробили все можливе, щоб опалювальний сезон в Ірпінській громаді розпочався вчасно, і наші заклади соціальної сфери вчасно були забезпечені теплопостачанням. Попри постійні загрози, зокрема можливі перебої в енергопостачанні, сподіваємось на стабільний опалювальний сезон. Комунальні служби та міська влада готові оперативно реагувати на всі виклики та ситуації», — зазначив Андрій Кравчук.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.