Зараз не час для політичних ігор та зведення особистих рахунків ціною міста — секретар Ірпінської міськради Анжела Макеєва

Секретар Ірпінської міськради Анжела Макеєва, яка разом із депутатською більшістю вирішила не брати участь у сьогоднішній сесії через змінений в останню мить порядок денний, заявила, що хоче справедливості і прозорості від мера Ірпеня.

«Сьогодні повинна була відбутися 42 чергова сесія Ірпінської міської ради. На порядку денного було винесено майже 200 питань, зокрема питання підтримки Збройних Сил України та питання бюджету. Міський голова Олександр Маркушин вирішив, що в міській раді монархія. За 15 хвилин до початку сесійного засідання він зняв з порядку денного ряд не зручних для нього питань. Усі питання порядку денного пройшли профільні постійні депутатські комісії та були оприлюднені за 10 днів з усіма додатками, як зазначено у законодавстві. Олександр Григорович не бере до уваги думку депутатського корпусу, він робить все на власний розсуд. Сьогодні взагалі назвав усіх депутатів міськради «рабами». Так не буде! Місто повинно працювати! Я як секретар Ірпінської міської ради ініціюю позачергову сесію для прийняття важливих питань для міста та для підтримки наших Захисників та Захисниць. Зараз не час для політичних ігор та зведення особистих рахунків ціною міста. За 4 роки на посаді секретаря ради я працювала та працюю на користь міста, підтримувала важливі питання для міста та була однією командою з депутатським корпусом та мером. Зараз я хочу справедливості та прозорості від Олександра Григоровича», — наголосила Анжела Макеєва на своїй сторінці у фейсбуці.

Нагадаємо, сьогодні фракції партій «Нові обличчя» та «Європейська солідарність» покинули зал перед початком сесії через змінений в останню мить порядок денний.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.