Як в Ірпені відзначатимуть День Перемоги

У кожної країни, кожного народу є своє головне свято, що відзначається щорічно протягом довгого часу. Він об’єднує націю почуттям гордості за доблесні подвиги предків, які залишаться в пам’яті нащадків навічно.  Це День Перемоги, який відзначають 9 травня.

В Ірпені святкування відбудеться на різних локаціях. О 9.00 відбудеться відкриття меморіальної дошки на Алеї Героїв АТО, а о 10.00 – урочисте зібрання на Алеї Слави.

На центральній площі міста також проводитимуться різноманітні заходи. Так, о 11.00 відбудеться мистецький марафон загальноосвітніх закладів та творчих колективів міста.

Після цього (о 16.00) лунатимуть музичні вітання вихованців Ірпінської дитячої музичної школи. О 18.00 відбудеться концерт Заслуженої артистки України Руслани Якобінчук та ансамблю “Дивограй”. 19.00 – музичні вітання ЕЛІЕН МАК та учнів мистецької студії “МАК”. 20.00 – Концерт Київського академічного муніципального духового оркестру.

Пам’ятні заходи також проходитимуть на мікрорайоні Романівка (ДОТи). З 12.00 до 15.00 лунатиме концертно-розважальна програма.

Святкування Дня Перемоги відбуватиметься під патронатом ірпінського міського голови Володимира Карплюка.

Запрошуємо!

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.