Ветеранів війни з Ірпінської громади запрошують взяти участь у навчанні для започаткування власної справи

ГО «Центр підтримки та захисту ветеранів, осіб з інвалідністю та внутрішньопереміщених осіб» запрошує 28 ветеранів/ветеранок війни, які втратили працездатність внаслідок поранення, контузії або каліцтва, отриманих на фронті; ветерани/ветеранки українсько-російської війни, які мають інвалідність, а також члени їхніх родини до участі у програмі «Мрії без меж». Про це повідомили в Управлінні праці та соціального захисту населення Ірпінської міської ради.

Проєкт втілюється за підтримки Українського Ветеранського Фонду та ІСАР «Єднання» у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства», що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень та Центром демократії та верховенства права завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) у партнерстві з ВМГО «Соціальний вектор», Державною агенцією промоції культури України і ГО «Український центр розвитку культур «Єднання».

Програма «Мрії без меж» — безкоштовна навчальна програма для ветеранів, бажають зробити перші кроки у започаткуванні власної справи або мають намір працювати із своєю кар’єрою/маю намір змінити місце роботи. Це тренінгова програма покликана допомогти ветеранам, які хочуть створити та розвинути власну справу в Україні, досягти фінансової незалежності, прокачати навички пітчингу та стати ефективними лідерами у часи невизначеності. Також прокачати навички бізнесового маркетингу та брендингу, як впроваджувати інновації.

Основні заходи/навчання відбуватимуться в м. Київ 05-08 липня 2024 року.

На період проведення заходу організатори покривають всі витрати, пов’язані із проживанням та харчуванням учасників. Оплата проїзду здійснюється за власний рахунок учасників.

У кінці навчання всі учасники отримають сертифікати про участь у навчальній програмі. А по завершенню всього проєкту відбудеться фінальна презентація кращих проектів у приміщенні Українського кризового медіа центру в м.Києві (орієнтовно друга половина липня 2024 р.).

Заявку на участь у програмі можна заповнити за посиланням. Дедлайн подання заявки: включно до 03 липня 2024р.

Контакти: 099-122-04-26 Валентина (комунікаційний менеджер)

Bookmark the permalink.

Comments are closed.