В освітніх закладах Ірпінської громади пролунав перший дзвінок 

У Михайлівсько-Рубежівському ліцеї та Козинцівській гімназії Ірпінської міської ради урочисто пролунав перший дзвінок. З особливим хвилюванням зустрічали цю подію учні, батьки та вчителі освітніх закладів. До привітань з нагоди початку нового навчального року долучились перший заступник Ірпінського міського голови Андрій Кравчук, староста Козинцівського старостинського округу Володимир Вигінний, депутати Ірпінської міської ради Андрій Помазан та Катерина Пасюк.

40 першокласників у Михайлівсько-Рубежівському ліцеї та 14 першачків у Козинцівській гімназії Ірпінської міської ради розпочали свою освітню мандрівку.

Img 8275

«Початок нового навчального року — час нових відкриттів та можливостей. На жаль, це світле і радісне свято вже третій рік поспіль проходить в умовах війни. Загарбник безжально руйнує освітні заклади, намагаючись позбавити нас найголовнішого – нашого майбутнього. Війна, повітряні тривоги, часті відключення електроенергії та інші виклики сьогодення ускладнюють навчальний процес», — розповів Андрій Кравчук.

Img 8277

Перший заступник мера Ірпеня переконаний, що ці труднощі не зможуть зупинити прагнення до знань і бажання будувати краще майбутнє.

Img 8279

«Щиро вітаю всіх учнів, батьків та вчителів з початком нового навчального року. Попри всі виклики та труднощі, які постають перед Ірпінською громадою, навчальний процес триває. Освітні заклади Ірпінської громади продовжують надавати якісну освіту. Бажаю всім міцного здоров’я, натхнення та успіхів на шляху до нових знань!», — зазначив Андрій Кравчук. 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.