В Ірпінській міськраді відбулися засідання комісій із соціальних питань (відео)

Обидві заблоковані, за словами мера Маркушина, комісії зібралися сьогодні в Ірпінській міській раді. 

У прозорому офісі відбулося засідання комісії з питань проживання у модульних містечках Ірпеня. Провів його голова комісії перший заступник Ірпінського міського голови Андрій Кравчук.

На порядку денному було лише три питання. Останнє засідання комісії проходило рівно місяць тому. 

Андрій Кравчук, перший заступник Ірпінського міського голови:

«Намагаємося оперативно опрацьовувати всі питання, не затягуємо, не чекаємо, поки питань набереться надто багато. Краще оперативно зібратися, вислухати людей, вирішити їх за 10-15 хвилин. Тому що це питання, які турбують людей саме у цей момент».

Комісії з виділення матеріальної допомоги за міською програмою «Турбота» довелося попрацювати більше. Питань було близько 70. Проводила засідання голова комісії заступниця Ірпінського міського голови Лідія Михальченко. 

Під час засідання цієї комісії виникла дискусія щодо виплат на суму в понад 10 тисяч грн. Місяць тому депутати проголосували за те, щоб такі виплати погоджувалися виконкомом. Однак, за словами начальниці управління соцзахисту Оксани Наконечної, цього рішення ради немає. Оскільки воно не було правильно підписане. У свою чергу, голова комісії дала доручення терміново оформити рішення належним чином.

Лідія Михальченко, заступниця Ірпінського міського голови:

«Сьогодні Ви маєте доручення від мене, заступниці міського голови і голови комісії по матеріальній допомозі, до кінця дня знайти мені той текст, хто його подавав, які депутати. Я на місці його підпишу. Хто Вам там ще, який підпис треба і що там було неправильно проголосоване, юрист ваша хай займеться цим питанням, домовились».

Варто зазначити, що комісія з питань видачі матдопомоги за програмою «Турбота» стабільно збирається раз-два на місяць.

Проте на початку тижня мер Ірпеня Олександр Маркушин звинуватив членів виконкому у блокуванні роботи обох комісій. У той же час комісії як працювали, так і працюють.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.