В Ірпінській громаді до першого класу підуть 980 дітей 

Цьогоріч у Ірпінській громаді до перших класів піде 980 учнів. Навчання для 11 183 школярів розпочнеться 2-го вересня. Про це повідомив перший заступник Ірпінського міського голови Андрій Кравчук. 

Розпочнуть свою шкільну подорож та вперше сядуть за парти 230 учнів Ірпінського ліцею № 1, 110 учнів Ірпінського ліцею № 2, 140 учнів Ірпінського ліцею № 3, 181 учень Ірпінського гуманітарного ліцею «Лінгвіст» імені Заріфи Алієвої, 234 учні Ірпінського академічного ліцею «Мрія», 31 учень Ірпінської гімназії «Освіта». Михайлівсько-Рубежівський ліцей прийме 40 першокласників, а Козинцівська гімназія Ірпінської міської ради зустріне 14 першачків.

«Звертаюсь до наших учнів, які завтра вперше переступатимуть поріг шкіл або продовжуватимуть свою освітню подорож. Ви – майбутнє нашої країни, і саме від вас залежить, якою вона буде завтра. Не бійтеся ставити перед собою високі цілі, навчайтеся, розвивайтеся, будьте активними і відповідальними. Пам’ятайте, що кожен з вас має унікальний потенціал, який варто розкрити на повну», — зазначив Андрій Кравчук.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.