В Ірпені пройде змагання міжнародного рівня зі змішаних єдиноборств

В Ірпені планують провести бій за звання Чемпіона Світу зі змішаних єдиноборств ММА за версією ММА PRO серед професіоналів. Про це повідомляється на сайті Ірпінської міської ради.

Нещодавно відбулася зустріч першого заступника Ірпінського міського голови Дмитра Христюка, начальника відділу координування культурно-масових і спортивних заходів Віолети Кременчук з Віце-Президентом Всесвітньої федерації бойового самбо, Президентом Європейської федерації бойового самбо Єльханом Велієвим та Президентом Міжнародної професійної Ліги змішаних єдиноборств ММА PRO Геннадієм Мурашковським. Під час зустрічі було вирішено на базі центрального міського стадіону “Чемпіон” провести бій за звання Чемпіона Світу зі змішаних єдиноборств ММА за версією ММА PRO серед професіоналів. Такі змагання відбудеться 24 червня.

Варто зазначити, що звання Чемпіона Світу буде виборювати ірпінець, багаторазовий Чемпіон Світу з бойового самбо та багатьох міжнародних турнірів зі змішаних єдиноборств, найкращий боєць за версією різних міжнародних рейтингів Ярослав Амосов.

Наразі тривають перемовини щодо організаційних питань проведення змагань зі змішаних єдиноборств ММА за версією ММА PRO серед професіоналів в Ірпені.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.