Управлінська команда Коцюбинського звітує за виконану роботу

Управлінська команда селища Коцюбинське підготувала звіт того, що було зроблено у Коцюбинському із жовтня 2018 року, тобто з того часу, як депутати обрали Сергія Даніша секретарем Коцюбинської селищної ради та доручили виконувати обов’язки Коцюбинського селищного голови. 

“Маю сказати, що тоді це був дуже відповідальний крок для усієї нашої команди. Селище було у занепаді – з горами сміття, розбитими дорогами, недоглянутими дворами. А ще з багатомільйонними боргами, заблокованим бюджетом та серйозним ризиком залишитися взимку без тепла. Ми прийняли цей виклик і невідкладно взялися до роботи”, – розповів Даніш.

За його словами, сьогодні результат праці команди у Коцюбинському можна побачити неозброєним оком. Це нові інфраструктурні об’єкти, відремонтовані дороги, оновлені комунікації, покращений житлово-комунальний фонд, зрештою, це чисті вулиці і двори. Належно працює Коцюбинська селищна рада та її виконавчий комітет, виконується бюджет селища, мешканці вчасно отримують усі виплати та необхідну їм матеріальну допомогу.

“Звичайно, ще не всі задуми і плани реалізовані. Попереду залишається дуже багато роботи і ми налаштовані рішуче, щоб усе заплановане втілити! Дякую усім мешканцям Коцюбинського за підтримку! Разом ми зробимо наше селище красивим, комфортним і успішним!”, – додав Даніш.

Звіт коцюбинці можуть знайти у своїх поштових скриньках, а також його роздаватимуть на вулицях селища.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.