У Верховній Раді обговорюють Ірпінь

Звіт Ірпінського міського голови «Ірпінь: рік відродження» активно обговорюють у Верховній Раді.

Так, користувач Фейсбуку Маша Таланова опублікувала фото рабочого місця народного депутата від БПП Ольги Червакової та розповіла про спілкування в кулуарах.

«Удалося днями побывать в Раде и повидать рабочее место народного депутат от БПП Черваковой Ольги Валериевны. А еще с нужными и знающими людьми пообщаться и интересные документы посмотреть…», – пише Маша Таланова.

Одначе, не все так просто і райдужно. Ірпінь, який сьогодні є флагманом інфраструктурного розвитку Київщини багато кому як кістка в горлі. Зокрема, групі депутатів від фракції БПП, в тому числі й Ользі Черваковій, розповідає Таланова: «…об особом интересе этой мадам и ее местных подруг из БПП к Ирпеню, Коцюбинскому и нашему региону. Чесно говоря, меня это шокировало… Особенно шокировало то, кто и что стоит за этой так называемой борьбой за правду, лес и против коррупции. Невольно вспоминають герои скетча Светлакова и Галустяна – депутаты Пронин и Мамонов (в нашей интерпретации – Червакова и Матюшина)».

Як відомо, Матюшина входить до групи Федорів, яка лобіює інтереси великого столичного будівельного бізнесу в Коцюбинському. Відтак, джерело конфлікту – ліс, який намагаються відірвати в столицю, від Ірпеня.

12509539_1686948531576508_1831212459989060759_n

Bookmark the permalink.

Comments are closed.