Товариство «ВІДВАЖНИХ» звітує про хід будівництва котеджного міста О.Краса

У котеджному місті О.Краса, яке будується в Ірпені завдяки співпраці Товариства «ВІДВАЖНИХ», Concorde Capital та Svitlo Development, активними темпами виконуються будівельні роботи. Проєкт, розроблений за принципом 15-хвилинного міста, пропонує життя в гармонії з природою та комфорт заміського середовища. Про це повідомили на офіційному сайті компанії.

У вересні будівельники продовжили виконувати покрівельні роботи, монтували навіси та тераси, влаштовували фальцеву покрівлю на сітіхаусах, а також здійснювали монтаж вікон та сходів. Паралельно тривали фасадні роботи: утеплення, гідроізоляція цоколів, оздоблення клінкерною цеглою, декоративною штукатуркою та монтаж декоративного дерева. Виконували монтаж водостічних систем та водночас прокладали комунікації — водопостачання та каналізування.

Зображення Jpeg 46d2 Ac2e Ca 2

Особливу увагу приділяють благоустрою території — проводиться берегоукріплення, озеленення, монтаж автополиву та укладання дорожньої бруківки. Активно розпочато будівництво останніх таунхаусів і будинків першої черги, виконано вдавлювання паль під фундамент і тривають монолітні роботи. Одночасно здійснюється підготовка ділянки для будівництва другої черги котеджного міста.

Зображення Jpeg 46d2 Ac2e Ca 7

«Ми успішно просуваємося у будівництві котеджного містечка О.Краса, дотримуючись високих стандартів якості та безпеки. Завдяки злагодженій роботі команди вже скоро мешканці зможуть насолоджуватися комфортом сучасного житла у гармонії з природою», — зазначив СЕО Товариства «ВІДВАЖНИХ» Володимир Співак.

Зображення Jpeg 46d2 Ac2e Ca 10

Котеджне місто «О.Краса» поєднує сучасну архітектуру, малоповерхові будинки та громадські простори, які займають 45% території. Для безпеки мешканців будинки обладнані «безпечними кімнатами», а на території містечка облаштовані бомбосховища. Будівництво першого району стартувало у червні 2023 року і наразі завершується зведення понад 50 будинків різних типів.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.